Despre noi

Termeni si Conditii

Salut!

In continuare, iti prezentam un text lung, pe care nu o sa-l citesti, dar, lansarea comenzii presupune acceptarea termenilor si conditiilor magazinului . Apoi cand o sa te superi pe noi, fara motiv, asa cum se supara 0,001 % dintre clientii noștri (restul de 99,99% nu se supara ca nu au motiv) vei citi foarte atent tot ce scrie aici, doar ca sa gasesti ceva care poate fi folosit impotriva noastra si să ne obligi sa iti dam banii inapoi sau sa-ti vindem produse la preturi eronate.

Ca sa simplificam discutia, noi facem tot ce ne sta în putintă, si uneori un pic mai mult, ca să facem din tine un client mulțumit. Avem si noi doua rugăminti:

1. Sa cumperi de la noi.
2. Daca cumva esti printre cei 0,001% din clienti si esti suparat pe noi,  inainte să faci scandal pe facebook sau în alte parti, da-ne si noua un telefon / mail. Majoritatea chestiilor se pot rezolva dacă povestim un pic.  S-ar putea să nu fim noi de vina.  Sau să fii chiar tu de vina. Sa nu intelegi că ne credem mai presus de greseala. Nicidecium. Dacă am gresit noi, reparam pe loc. Indiferent ca vrei banii inapoi, sau alt produs. Nu se pune problema.

Doar ca e posibil să ne faci un rau, gratuit,  pe care sa nu vei putea să-l repari.

Acestea fiind spuse, noi, cetătenii din spatele acestui site, ne rupem spatele pentru a-ti oferi  o experiență cat mai placuta alaturi de noi.

Termeni si conditii site

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Compania SC MBC GROUP Technologies SRL. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Intregul continut al acestui site www.mbc-tech.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC MBC GROUP Technologies SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC MBC GROUP Technologies SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Eventualele sesizari ale incalcarii drepturilor de autor, se pot trimite pe adresa office@mbc-tech.ro

Acest site este intretinut si administrat de compania SC MBC GROUP Technologies SRL

1. DESCRIEREA SERVICIULUI

SC MBC GROUP Technologies SRL a realizat si asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa acceseze website-ul de la adresa mbc-tech.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul website-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

2. INREGISTRARE

Pentru utilizarea serviciilor oferite de website doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui ’’nume de utilizator’’ si a unei parole, sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC MBC GROUP Technologies SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului.

Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre SC MBC GROUP Technologies SRL si alte companii. SC MBC GROUP Technologies SRL are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru atribuirea de premii sau facilitati in servicii sau produse.

3. CONTINUT

SC MBC GROUP Technologies SRL defineste prin CONTINUT, toate informatiile continute in portal sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.

Trimiterile sau legaturile facute de SC MBC GROUP Technologies SRL catre continut extern se fac de catre SC MBC GROUP Technologies SRL atat din proprie initiativa cat si la propunerea vizitatorilor si utilizatorilor legali ai portalului.SC MBC GROUP Technologies SRL nu isi asuma responsabilitatea de buna funcionarea surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionmarea acestora.

CONTINUTUL website-ului este proprietatea SC MBC GROUP Technologies SRL si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al SC MBC GROUP Technologies SRL,

Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.

Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului prin intermediul serviciilor de free e-mail, upload free sau free web hosting, nu este proprietatea SC MBC GROUP Technologies SRL,

SC MBC GROUP Technologies SRL nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus.

SC MBC GROUP Technologies SRL poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai website-ului in cazul in care continutul afisat de catre ascestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de imagine asupra unei persoane sau a unui grup de persoane.

SC MBC GROUP Technologies SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul portalului, in orice moment.

SC MBC GROUP Technologies SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

4. DESPAGUBIRI

SC MBC GROUP Technologies SRL si partenerii acestuia, isi rezerva dreptul de a da in judecata si a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul SC MBC GROUP Technologies SRL  si al partenerilor acestuia de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli.

SC MBC GROUP Technologies SRL isi rezerva dreptul de a sesiza Politia pentru orice tentativa de santaj din partea clientilor, prin cerinta acestora de produse gratuite sau discounturi disproportionate fata de pretul real de vanzare al produsului, prin situatii care poate aparea in intarziera livrarilor sau necorelarea stocurilor dintre webshop si programul de gestiune. SC MBC GROUP Technologies SRL poate sesiza organele abilitate in rezolvarea acestor cazuri doar atunci cand intentia clientului este clara si cand acesta se foloseste de numele institutiilor sau de ”defaimarea societatii” in mediul online, doar cu scopul de a obtine produse gratuite sau discounturi.

5. PRETURI SI PROMOTII

Preturile afisate pe webshop includ TVA.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

6. ACORD

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli sau informatiile prezentate pe webshop va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul website-ului de la adresa www.mbc-tech.ro

7. CLAUZE FINALE

*Termenul de expediere obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul mbc-tech.ro se incadreaza intre 61 zile si 75 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre operatorii nostri. In conditii speciale. S.C. MBC GROUP Technologies S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari timpul de expediere cu pana la 30 zile lucratoare.  Confirmrea pe mail a inregistrarii comenzii este un mesaj automat si nu reprezinta o confirmare a comenzii. Confirmarea comenzii se face ulterior de catre unul din agentii de vanzare, telefonic sau printr-un e-mail sau sms specific de confirmare comanda.
Comenzile sunt procesate si expediate in ordinea sosirii.

Mesajele de livrare afisate in pagina de produs au scop orientativ. Acesta sunt estimate pentru situatii normale de livrare si conditii meteo. In perioadele aglomerate (varf de sezon), sau perioada de dinainte si de dupa Black Friday timpul de procesare si livrare se poate prelungii. Timpul real de livrare este oferit de catre operatorii MBC GROUP Technologies prin telefon sau pe mail.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.mbc-tech.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. MBC GROUP Technologies S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Pozele produselor afisate pe site au caracter orientativ. Pot exista situatii in care produsul afisat pe site sa difere fata de produsul real. Acest lucru se datoreaza unghiului din care a fost efectuata poza, luminozitatii, dimensiunii anvelopei etc.

ii întregii sume platite de Cumparator în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul.

Mesajul automat de Confirmarea a Inregistrarii Comenzii, primita de catre Cumparator, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc. Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator. Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca datele de Cumparator sunt complete si corecte;

Anularea comenzii de catre Cumparator:

Clientul NU poate anula comanda. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Orice incalcare a acestor reguli, o puteti semnala la adresa office@mbc-tech.ro 

Solicitare modificare date factura: Taxa 100 lei

Solicitare eliberare copie factura: Taxa 100 lei

8. POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR 

Produsele achizitionate la distanta:

Produsele odata comandate (si platite in avans, pe baza unui CONTRACT/COMANDA ferme) nu se pot returna decit daca exista un defect (constatae in maxim 24 ore de la primirea coletului).

Cererea pentru returnarea produselor se trimite pe adresa office@mbc-tech.ro

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile serviciilor noastre in orice moment, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.